Ik ben Sam. In het weekend te vinden in het Brabants dorpje Boekel en doordeweeks in Tilburg. Ik ben sociaal, flexibel en perfectionistisch en deel mijn grootste passie met vele landgenoten: voetbal.

Foto Juist
Foto Elle

Focus op de perfecte gebruikerservaring.

Door mijn opleiding ICT & Media Design, innovatieroute Digital Publishing, minor Digital Marketing en mijn huidige werk als junior graphic designer bij digitaal marketingbureau Juist ben ik met veel vakgebieden in aanraking gekomen. Grafische vormgeving, webdesign, front-end development, concepting, online marketing, neuromarketing, fotografie, user testing, story telling, animatie, video, reclame en waarschijnlijk nog wel meer. Ook voor mij was het lang zoeken welke kant ik nu eigenlijk op wilde, waar ik me kon onderscheiden.

Toch was het allemaal redelijk logisch als ik er even goed over nadacht. Waar ik eigenlijk constant mee bezig ben is het creëren van een beleving. Ik probeer de perfecte gebruikerservaring te creëren. Mensen meenemen in het verhaal, het juiste product voor de juiste doelgroep maken, neuromarketing technieken toepassen, user testen. Het combineren van theorie met de praktijk.

En dan komt kennis van alle vakgebieden opeens toch goed van pas. Ik kan niet alleen meepraten met veel collega's, maar kan ook op klantniveau meedenken.

01

Ontwerp.

Adobe Illustrator

Adobe Photoshop

Adobe Indesign

Adobe Premiere

02

Development.

HTML5

CSS3

jQuery

03

User Experience.

Wireframing

User Testing

Concepting

04

Online Marketing.

Google Analytics

SEO

Google AdWords