Adviesrapport Marcommit.

Meer relevante traffic genereren die leiden tot leads.

Opdrachtgever

Marcommit / Fontys

Product

Adviesrapport, Handleiding

Rol

Vormgeving, SEO advies, Analytics advies

PR- en communicatiebureau Marcommit, gevestigd in Soest, wilde meer relevante traffic genereren op de website, met behulp van SEO, Google Analytics, Google AdWords en Social Media, die leidden tot leads. Hiervoor is een uitgebreid adviesrapport geschreven en is er voor het personeel een QuickWins boekje gemaakt, welke een goede leidraad voor de toekomst vormt.

Adviesrapport

Marketing automation.

In de zomer van 2016 is de nieuwe website van Marcommit gelanceerd. Hierbij is voor het eerst Marketing Automation toegepast; een automatische inrichting van het marktbewerking- en leadgeneratieproces met als doel het generen van leads, verhogen van conversie en het bewerken van prospect. Om de Marketing Automation optimaal te benutten is het belangrijk dat er relevante traffic naar de website komt. Er is een adviesrapport geschreven om Marcommit te adviseren over hoe deze relevante traffic te genereren is.

Quick Wins.

Om het advies nogmaals kort uit te lichten, is er een Quick Wins document gemaakt. Hierin staan concrete en toepasbare adviezen die ervoor zorgen dat er een leidraad is om in de toekomst verder te gaan. Zo wordt er voor het onderdeel Google Analytics, SEA en Google Adwords aangegeven waarop gelet dient te worden met het schrijven en delen van een blog, het opzetten van Adwords campagnes en het optimaliseren van de website. Voor het onderdeel SEO zijn er een aantal punten opgenomen die op dit moment voor het beste en snelste resultaat zorgen met betrekking tot de vindbaarheid in Google. Ook zijn hier enkele tips in verwerkt met betrekking tot het creëren van content voor Marcommit.

Quick Wins boekje

De optimale landingspagina.

Een optimale landingspagina moet aan een aantal belangrijke zaken voldoen, wil je deze hoog laten scoren in zoekmachines. Naast dat deze items in het adviesrapport beschreven zijn, is er ook een voorbeeld van een landingspagina gemaakt, welke een soort samenvatting is van deze zaken. De landingspagina hiernaast biedt een goede houvast voor in de toekomst. Elementen als url, headings en zoekwoordendichtheid worden in het kort beschreven.

Landingspagina

Gerelateerde projecten Bekijk alle projecten